Újabb változások lépnek életbe, póló nyomtatás és a tejgyár

Egy vállalkozásnak mindig figyelnie kell arra, hogy a termékei megkülönböztethetők legyenek a többi piacon kapható terméktől, azon is dolgozni kell, hogy az emberekben tudatosítsuk, hogy létezik, amit árulunk, hogy ne csak akkor vegyék meg, ha meglátják, hanem ha nem találják meg elsőre, akkor is keressék a termékünket.

Azzal, ha jobban tudatosítjuk bennük, hogy kik is vagyunk mi, megjegyeznek minket és ha esetleg egy másik, teljesen hasonló és az általunk előállított termék között dönteniük kell, akkor a miénket válasszák.

Írtam róla, hogy a tejgyár halad a korral, a sikeres napelemes pályázatot követően pedig úgy döntöttünk, hogy néhány újítást más területeken is elvégzünk.

Az első, amire sort is kerítettünk, az az öltözék megreformálása volt. Amikor különböző vásárokra visszük a termékeinket, akkor általában törekszünk arra, hogy mindenkin nagyjából egyforma ruha legyen, a pultunk úgyis mindent elmond rólunk.

Úgy döntöttünk, hogy annak érdekében, hogy könnyebben megjegyezhetők legyünk és ki is tűnjünk a többi eladó közül, egyenpólókat gyártatunk a kiállítóinknak, az eladóknak.

Nem ritka, hogy a bolti eladóknak, kiállítóknak a ruházata egységes és mindegyik hátuljára rá van írva, melyik cégtől érkeztek. Úgy döntöttünk, hogy mi is bevezetjük ezt a ruházatot a vásárlók előtti megjelenéskor.

Ahhoz, hogy nagy számban gyártassuk le a pólókat, egy megbízható, munkájára igényes céget kellett találnunk. A póló nyomtatás minősége a pólók és a nyomatok összetételétől is függ. Póló nyomtatás során sokszor azt a pólót akarják ránk tukmálni, aminek rossz az anyaga, mert néhány ilyen anyagon jobban megtapadnak a festékek és a ragasztott nyomatok is.

Olyan céget kerestünk, ahol nem csak a nyomatok, hanem az alapanyagként használt pólók is kimagasló minőségűek, hiszen kényelmesnek kell lennie, hogy a dolgozóink is jól érezzék magukat benne.

A pólókat a lolmarktnál készíttettük el. A logónk és a felirat tervét átbeszéltük, majd leadtuk a rendelést és annak ellenére, hogy igen nagytételben rendeltünk, hamar meg is csinálták és még a szállítás s ingyen volt.

A nyomatok és a pólók minősége is kiváló, így mindenki örömmel hordja a megújított ruházatot.

Igaz, eleinte még csak egy bizonyos dolgozói csoportnak csináltattunk egyenruhát, de egyre inkább afelé hajlunk, hogy minden dolgozónknak csináltatunk ugyanilyet. Az biztos, hogyha erre szánjuk magunkat és ismét a póló nyomtatás mellett döntünk, akkor is a lolmarkt.hu-t fogjuk igénybe venni, mert nagyon jól dolgoznak.