Az új kollégám ajánlott nyári gumit

Egy tejipari cégnél dolgozom, így mindig kedvezményes áron jutok hozzá tejtermékekhez. Ez azért szuper, mert a családban mindannyian szeretjük a tejet és a sajtot. Gyakran viszek tehát haza a számunkra fenntartott kisboltból féláron termékeket. Azonban olyan lehetőség is van, hogy például a hibásan csomagolt, vagy közeli lejáratú, esetleg visszahívott sajtokat töredék árért kapjuk meg. Ünnepek előtt mindig csomagot kapunk, vagy például a születésnapunkra is. Itt képzeljetek el mindenféle különleges sajtot: kéksajt, cheddar, brie, camembert és még sok finomság.

Volt egy kolléganőm, aki mindig intézte az ajándékcsomagokat, illetve a dolgozói kedvezményeket. Nagyon undok nő volt, mindenkivel bunkón viselkedett, és úgy tett, mintha a csomagok, amiket átad, legalábbis az ő ajándékai lennének. Ettől az volt az ember érzése, hogy valami utolsó hajléktalan, akinek ételért kell könyörögnie őfelségénél. Ezért nagyon utáltam a boltba és az irodájába járni, egy időben nem is vettem át a csomagjaimat. Aztán csak rászántam magam pár hónap után, amikor észrevettem, már nem a kolléganő ül ott, hanem egy korombeli férfi. Nagyon meglepődtem, bemutatkoztam neki és meg is kérdeztem, hogy mi történt. A hölgyet áthelyezték egy másik részlegre! Szerintem észrevették, hogy az emberekkel való napi kapcsolat nem az erőssége, szóval jó döntés volt. Az új boltossal, Andrással idővel összebarátkoztunk, nagyon jó srác. A többiek is örültek a váltásnak, és dicsérték András kedves stílusát. Most már gyakrabban járok arrafelé, és jókat szoktunk beszélgetni.

A múltkor a parkolóban találkoztunk össze, ahol észrevettem, hogy nagyon lapos az egyik kerekem. András felajánlotta, hogy megnézi. A fejét csóválva mondta, hogy ez az abroncs bizony már nem valami jó, és hogy valahol, hajszálrepedéseken keresztül valószínűleg ereszt. Ahogy megtapogattam én is rájöttem, hogy bizony már jól elkopott ez a nyári gumi. András azt javasolta, hogy keressek online új gumiszettet, mert szerinte a műhelyekben nagyon drágán árulják ezeket a tárolás miatt. Át is küldött egy linket, ahol szerinte érdemes utánanézni.

nyári gumi

Nem vagyok nagyon otthon autók terén, szóval kicsit félve nyitottam meg az oldalt, hogy vajon mennyire fogom én érteni meg megtalálni a mi kocsinkhoz való nyári gumikat. Pozitívan csalódtam, ugyanis a gumidiszkont.hu nagyon is fel van készülve a hozzám hasonló analfabétákra. Rögtön a főoldalon szerepel egy kereső, ahol több módon lehet keresni gumikat. Az első a méret szerinti keresés. Hát ezt rögtön el is vetettem, mert lövésem sincs, hogy melyik szám mit jelent… Mindig a műhelyben intézték ezt nekem. Rögtön ez alatt viszont ott volt az autó típusa szerinti keresés is, na ennek nagyon megörültem. Ennek segítségével könnyen megtaláltam a nyári gumikat és az akciós ajánlatokat is.

A végső döntés előtt azért még beszéltem Andrással, hogy mit javasol. Segített kiválasztani a szerinte legjobb ár-érték arányban levő gumikat. Kiderült, hogy ő régebben gumiabroncsokkal foglalkozó vállalkozásban dolgozott, ahol együttműködtek a gumidiszkont.hu-val is. Szívesen segített, de azt mondta, hogy az ügyfélszolgálatot is nyugodtan hívhattam volna, mert rendkívül kedves, segítőkész és hozzáértő emberek dolgoznak a cégnél. Ennek már csak azért is örültem, mert már előre tudtam, hogy a téli gumink is el lehet már használódva… Szóval pár hónap múlva újra rendelnem kell majd a webshopból. Bár szívesen teszem majd, mert nagyon egyszerű volt az egész, jó az oldal kialakítása, semmi felesleges pont vagy menü nincs rajta, de minden fontos infó megtalálható. Andrással tehát nemcsak egy jó kollégát, de segítőkész barátot és egy megbízható autógumi forrást is nyertem!