Mert a csontok nem csak a tejtől lesznek erősebbek…

Gyerekkorom elmaradhatatlan részét képezték a TV-ben látott régi reklámok – többek között azok, amelyek a tejfogyasztás előnyeire hívták fel a lakosság figyelmét.

Talán a televíziós reklámok hatására, talán saját megfontolásból, mindenesetre szüleim rendkívül fontosnak tartották, hogy sok tejet fogyasszak, így tulajdonképpen minden reggelt egy pohár tej elfogyasztásával kellett indítanom. De a tejprogram később sem veszített a lendületéből: emlékszem, a fiamék osztályában pedig az Iskolatej örvendett töretlen népszerűségnek – egy pohár hideg tej és egy kifli minden iskolásnak járt a tízórai szünetben.

A családunkban így a tej kultusza megkérdőjelezhetetlen, azóta is sok tejterméket fogyasztunk. Fiatal koromban aktív sportoló voltam, tagja voltam a helyi futball csapatnak is, de a fiaim is hasonlóan aktívak, ha a sportról van szó: egyikőjük ugyanúgy a fociban találta meg az örömét, ahogyan én, míg a másik fiam versenyszerűen úszik. Ők is minden reggelt egy pohár tejjel indítanak, bár mi azóta kicsit megreformáltuk a családi hagyományokat, és a felnőttek, mivel mindannyian aktív sportolók vagyunk, Béres porcerő-csont-izom tablettát is fogyasztanak a mindennapos étrend kiegészítéseként.

És hogy mit köszönhetünk a Béresnek? A porcerő-csont-izom készítményük ma már elengedhetetlen részéve vált a napi étkezéseinknek a feleségemmel, akik mindketten aktívan mozgunk mind a mai napig. A Béres készítménye pedig nagyon fontos ahhoz, hogy a vázizom-rendszerünket, a csontjainkat, porcainkat, izmainkat karban tartsuk és felkészíthessük a mindennapos igénybe vételre. Napi 3 tablettát szoktunk szedni a készítményből, amely többek között a csontozat karbantartásához elengedhetetlen kalciumot, magnéziumot, valamint D- és C-vitaminokat tartalmaz.

Sőt, nálunk a családban már drága szüleim is beépítették a Béres porcerő-csont-izom tablettát a napirendjükbe, a készítményt ugyanis azok számára is jó szívvel ajánlják, akik ízületi megbetegedéssel küzdenek, így számukra különösen fontos a megfelelő vitamin bevitel. S hogy miért fontos a szüleimnek a készítmény?

  • mert segíti a kollagénfejlődést, így a porcok megfelelő működését
  • segíti a kötőszövetek egészséges állapotának megőrzését
  • segíti az egészséges csontozat fenntartását, hiszen kalciumot, magnéziumot, K-vitamint, és D-vitamint tartalmaz
  • csökkenti a fáradtság és a kifáradás érzését
  • elősegíti a normál izomműködést

Szüleim így most egy három hónapos terápiát alkalmaznak, folyamatosan szedik a Béres porcerő-csont-izom tablettákat, amelyet az étkezéseiket kiegészítve naponta háromszor alkalmaznak. Természetesen a háziorvossal egyeztettünk a felhasználás előtt, aki megerősített bennünket abban, hogy az elgondolásunk helyes – ettől függetlenül persze nem baj, hogy nem mulasztottuk el ezt a lépést, hiszen az nem lett volna szerencsés, ha egy másik, kötelezően szedendő gyógyszer hatóanyagára a Béres készítmény nem reagál jól. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, aki hasonló problémával küzd vagy aktívan sportol – egyeztessetek a háziorvosaitokkal és próbáljátok ki ti is!