A pannonsafe.hu-n kötöttünk online biztosítást a háziállatainkra is

A szüleim sokat meséltek arról, hogy a faluban, ahonnan származnak, gyerekkorukban még mindennapos látvány volt, amikor a tehenek alkonyatkor elindultak csordástul haza, majd mindegyikük magától befordult a megfelelő kapun és hazament. Nagyon felejthetetlen aranyos látvány lehetett a tehenek vonulása át a falun. Nem is ittak ott akkor még mindenféle kémiai kezeléseken átesett tejet, hanem csak át kellett menni a szomszéd asszonyhoz, aki literszámra adta a finom, igazi házi tejet. A házi készítésű, gyakran kecsketejből készült sajtok is teljesen más ízűek és minőségűek voltak, mint a legtöbb ember által manapság a szupermarketekben megvásárolt trappista sajt. Nekem is volt szerencsém egy-kétszer házi tejet inni, és meg tudom erősíteni, hogy teljesen más ízvilágot képvisel, mint az UHT, zsírcsökkentett bolti tej.

Nekünk otthon tehenünk már sosem volt, viszont a szüleim gyerekkorából megmaradt a tyúktartás hagyománya. Nem faluban lakunk, hanem városban, de annak is a szélén, ahol nem kuriózum az, ha valaki házi- és haszonállatokat tart a kertjében. Nem is tudom elképzelni az életemet a mindennapos kakaskukorékolás, kotkodálás, kutyaugatás és tehénbőgés nélkül. Nagyon hangulatos nekem az állattartás, ebben nőttem fel, nagyon jó érzés, ha az ember bizonyos szinten önellátó. Megesett sajnos egyszer, hogy majdnem az összes tyúkunkat ellopták az ólból – azóta sem derült ki, hogy ember volt-e vagy állat. Nagyon szomorúak voltunk, nem is beszélve az anyagi kárról. Azóta már nyugodtabbak vagyunk e tekintetben, mivel a biztosítónk már fedezi a háziállatokkal történt káreseteket is. A Pannon-Safe Kft-nél kötöttünk biztosítási szerződést, mert nagyon jó véleményeket hallottunk és olvastunk róluk, nagyon szimpatikus volt a cég a honlapja alapján is. Ők egy sokféle pénzüggyel és biztosításokkal foglalkozó közvetítő cég, akinek a honlapján online lakásbiztosítás kalkulátor is található. Az online lakásbiztosítás kalkulátor segítségével megtekinthetjük a különböző biztosító cégek ajánlatait, összehasonlítjuk őket és így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra legkedvezőbb ajánlatokat. Az online kalkulátoron keresztül mi közvetlenül köthetjük meg a biztosítást, aminek a lehetőségével mi is éltünk.

online lakásbiztosítás kalkulátor

Amikor megláttuk, hogy a kiegészítő biztosítások között szerepel a háziállatok biztosítása, egyből le akartunk rá csapni. Ez nem sokkal a szerencsétlen eset után történt, amikor nyomtalanul eltűntek a tyúkok, így azonnal be akartuk magunkat biztosítani az esetleges további szerencsétlenségek esetére. A kiegészítő biztosításokat nemrég vezették be a biztosítási cégek, így ezek az innovatív megoldások új lehetőségeket jelentenek az ügyfelek számára. A segítségükkel személyre szabottan köthetünk biztosítást, azokat a dolgokat biztosíthatjuk, amik nekünk a legrelevánsabbak. A Pannon-Safe Kft-nél olvashatjuk a honlapon, hogy a kiegészítő biztosítások közé tartozik a gépjármű assistance, a csőtörés, beázás, nyitva hagyott nyílászárón befolyt víz által okozott károk, vandalizmus, graffiti károk, kisállat, háziállat biztosítás, kiterjesztett garancia, vállalkozási biztosítás, tűz nélküli füst és koromszennyezési károk, kerti bútorok, napelemek, napkollektorok és a betörési és lopási károk biztosítása. Minket ezek közül elég sok érint, ezért azokat kivétel nélkül megjelöltük.

A Pannon-Safe Kft. egyébként nemcsak lakásbiztosítással foglalkozik. Köthetünk a segítségükkel Casco és kötelező biztosítást, nyugdíjbiztosítást, vállalkozási biztosítást, de foglalkoznak lakástakarékkal, személyi kölcsönnel, egészségbiztosítással, lakáshitellel és hitelkiváltással is. A fő menüsorban elolvashatjuk az érveket amellett, hogy miért érdemes a Pannon-Safe-et választani. Ezen az oldalon felsorolják, hogy mik a legnagyobb dilemmái az embernek, amikor a pénzügyekről van szó, mik az esetleges gyakori buktatók, miért nehéz egy embernek magabiztosan dönteni a pénzügyeiről. Az ügyfeleik egyöntetű pozitív visszajelzései alapján egyértelmű, hogy kifizetődő hozzájuk fordítani, ami az anyagi ügyeinket illeti. A legtöbb ügyfelük hű a céghez és ajánlja is őket az ismerőseinek. Az ügyfelek kiemelték pozitívumként a cég munkatársainak felkészültségét, segítőkészségét, gyorsaságát, a folytonos elérhetőségét és a szolgáltatások minőségét. Ha a menüsorból kiválasztjuk a “Termékek” közül a “Lakásbiztosítás” menüpontot, tájékozódhatunk az ügyfelek leggyakrabban intézett kérdéseiről és válaszokat is kapunk rájuk. Ilyen például az, hogy ki köthet lakásbiztosítást? A válasz: bárki, aki érdekelt egy lakás/ingatlan megóvásában, legyen az tulajdonos, résztulajdonos, bérlő vagy akár finanszírozó. Mi is mindenkinek ajánljuk ezt a céget, bátran fel lehet őket keresni és kihasználni az online lakásbiztosítás kalkulátor nyújtotta lehetőségeket.