Ha a legjobb teafaolaj beszerző forrást keresnéd…

Egészen elképesztő, hogy némelyik növényi kivonatot, terméket mi mindenre lehet használni. Sokan lenézik a természetgyógyászatot, mondván sámánizmus meg hókuszpókusz, azonban azt senki sem tagadhatja, hogy a gyárak által gyártott gyógyszerek hatóanyagai is természetes forráshoz vezethetőek vissza. Az másik kérdés, hogy ma már az összes ilyen anyagot mesterségesen állítják elő, de valahonnan akkor is ki kellett nyerni az eredetit. Pont erről beszélgettünk a legjobb barátnőmmel, miközben a kedvenc helyünkön ültünk és tejturmixot iszogattunk. Azt az ötletet, illetve gyógymódot is tőle ismerem, hogy a körömpanaszok és már bőrbetegségek, például gombás fertőzések teafaolajjal remekül kezelhetőek. Mi több, a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalt is ő küldte el nekem, hogy a saját szememmel is láthassam, illetve én is rendelhessek magamnak. Nagyon hasznos volt, ugyanis éppen hasonló gondokkal küzdöttem.

Sokan nem is gondolnák, hogy például nyilvános uszodákban, edzőtermekben mennyi-mennyi bőrbajt lehet elkapni. Valószínűleg én is a konditerem öltözőjében vagy zuhanyzójában fertőződtem meg, mert máshol nem nagyon jártam. Pedig nagyon vigyáztam, papucsban járkáltam, meg minden. Elvileg napi szinten fel is kéne mosni ilyen helyeken fertőtlenítős tisztítószerrel, de hát tudjuk, hogyan is megy ez… A lényeg, hogy erősen viszketni, majd pirosodni kezdett a lábam több helyen. Egyértelmű volt, hogy valami gombát szedtem össze. Igényes emberekkel is előfordul, nincs ebben semmi szégyellni való, nem csak a mosdatlan csavargók kapják el. Viszont a gyógymód váratott magára, mivel amit vettem a kezelésére, vagy nagyon lassan, vagy egyáltalán nem hatott. Éppen ezért jött jól a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldal, és a barátnőmtől kapott infó, mert így egy természetes és nagyon erős gombaölő szerhez juthattam hozzá.

Mesélte, hogy neki a körömgombáját mulasztotta el, és innen jött az ötletem, hogy hátha a bőrgondokra is jó. Hevesen bólogatott, hogy igen, így van, és már küldte is át nekem a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalt. Ez egy olyan online áruház oldala, amiről kozmetikai kellékeket, alapanyagokat, esszenciális olajokat, illatanyagokat, és sok-sok természetesen gyógyhatású készítményt lehet rendelni. Ráadásul a humanityaruhaz.hu árai is kifejezetten kedvezőek, legalább is sok hasonló bolthoz képest. Máshol az illóolajokat, például a teafaolajat aranyárban mérik, itt azonban akár 100 milliliteres kiszerelésben is hozzájuthatsz. És 100%-ban természetes, semmi mesterséges adalék!

Később nagyon hálás voltam a barátnőmnek, hogy elküldte nekem a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalt, és így én is megismerhettem, illetve rendelhettem róla. A teafaolajos ecsetelés nagyon hatásos volt, már rövid időn belül enyhültek a tüneteim, két hét múlva pedig mintha soha nem is lett volna. És ehhez nem kellett többször megvennem egy méregdrága gyógyszert, amiben ki tudja, mi minden van, hanem egy teljességgel természetes, tiszta gyógymódot választhattam. Nem is értem, mások miért nem bíznak az ilyen módszerekben, pedig kipróbáltan hatásosak! Másnak is csak ajánlani tudom, igazán megéri!