Egy tejivóban találtam rá a tökéletes víz-gáz- fűtésszerelőre

Egy barátommal nagyon szeretjük a turmixokat, így imádunk tejivókba járni. A kávézókban sajnos nem szoktak olyan finomak lenni a turmixok, hiszen nem ez a fő profijuk. Legutóbb egy belvárosi tejivóban fenomenális eper-ananász turmixot kaptam. Éppen arról beszélgettünk, hogy a barátnőm nagyon feszült attól, hogy az új lakásban rengeteg rejtett hiba van.

Bosszankodva mesélte, hogy minden csap csöpög, ezerévesek a csövek, így alig lehet felfűteni a lakást, és a kádban egy hét után vette észre, hogy felpattogzott a zománc. A mosogatót is ki kéne cserélni, mert tiszta karc. Előre retteg, hogy egy vagyonba fog kerülni neki, mire az összes feladathoz talál egy-egy szakembert. Nekem eszembe jutott, hogy anyukám egy szuper csapatot talált, akik ezeket mind meg tudnák csinálni neki. A vizgazfutesszerelo24.hu csapata profi szakemberekből áll, akik garanciát vállalnak a munkájukra, és minden problémát orvosolni tudnak.

Mindenre van megoldás a A vizgazfutesszerelo24.hu csapatával

A csapok csöpögése a csaptelepek cseréjével könnyen megoldható. A lakásban három helyen is cserélni kellett őket, a konyhában, a mosdóban és a fürdőkádnál. A kimenő csonkok szerencsére elérhető közelben voltak az új csapok bekötéséhez. Viszont a menetes szárak mindegyike csupa rozsda volt, a többi alkatrészen pedig vastagon állt a vízkő. Ezt, ha magunk kezdjük el lecsavargatni, jó eséllyel kárt fogunk tenni a berendezésben, ami még többe fog nekünk kerülni. Mielőtt csaptelepet vett volna, javasoltam neki, hogy hívja fel őket, és kérjen tanácsot a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereitől. Ugyanígy tett egyébként a kád és a mosdókagyló, valamint az új mosogató megvétele előtt is, és mindig készségesen adtak neki tippeket.

A csaptelepek esetében sem mindegy, hogy milyen anyagból készültek, milyen rajtuk a bevonat vagy van -e bennük elég vastag kerámia betét. Ezek laikusként eltörpülnének a kinézet mellett, de a vizgazfutesszerelo24.hu csapata felhívja a figyelmet ezek fontosságára. Így a berendezésünk nem csak szép de masszív is lesz, és nem kell majd évente cserélgetni és javítani őket. A beszereléssel szintén forduljunk profikhoz. Ugyanúgy, ahogy nem orvosoljuk egymást otthon, házilag, úgy vízvezetékszerelők sem leszünk egy oktató videó alatt.

Miért ne csak a kinézetre adjunk?

Mosdó választásnál is érdemes körültekintőnek lenni. Rengeteg fajta mosdókagyló közül lehet már választani, és senkinek sem olyan vonzóak a régi, elavult darabok. Gyönyörű, tágas mosdókat árulnak már mindenhol, ami a fürdőszobának nem csak funkciós de dekorációs eleme is lesz. Anyagok tekintetében is szinte kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza. Lehet a klasszikus, zománcozott kerámia mosdók mellett dönteni, hiszen masszívak és olcsó az előállításuk, viszont a zománc lepattogzása után muszáj cserélni őket. A Műkőből vagy természetes kőből készült mosdókagylók gyakorlatilag törhetetlenek, hacsak nem ejtünk rájuk egy féltéglát. Talán még akkor is a tégla fog megrepedni. Ellenben megvan az áruk, és beszerelni sem mindig a legegyszerűbb.  A rozsdamentes acélból készültek külsőre nem túlvonzóak, viszont könnyen karcolódnak és nem viselik jól a vegyszerekkel való érintkezést. A márvány darabok elegáns darabjai lehetnek egy kifinomult fürdőszobának, eléggé súlyos és hosszú életű darabok. Persze csak akkor, ha vigyázunk rájuk, de ez a többi fajta esetében is igaz. Az üveg mosdók gyönyörűek és változatos formákban is elérhetőek, de nem sok kell ahhoz, hogy megrepedjenek.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy mekkora a fürdő, és milyen kagyló illik oda. Kisebb fürdőkhöz érdemes a fürdőszoba szekrénybe süllyesztett darabokat vagy az álló fajtájúakat választani. Ha végtelen helyünk van, akkor pedig figyelembe venni, hogy beköthető legyen, és a hideg és melegvíz kimenet is elérhető távolságban legyen. A barátnőm egy álló mosdót választott, ami márványból készült, és nagyon masszív, letisztult darabja az új fürdőnek. A vizgazfutesszerelo24.hu csapata be tudta kötni neki, még úgy is, hogy kicsit nehezebben elérhető helyen voltak a kivezető csonkok.

Álmaink fürdőzéseihez elengedhetetlen egy jó minőségű kád

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalán olvasta a barátom, hogy az akril kádakkal sokkal jobban fog járni, mint egy vas vagy egy kerámia, esetleg kő káddal. Mivel ezek remek hőtartóak, és kemény de rugalmas anyagból készültek. A tisztítószerek nem bontják meg a szerkezetét, így nem oldódnak ki belőle az emberi szervezet számára káros anyagok. A zománc lepattogzásától sem kell tartani többé. A beszerelők pedig nem kellett, hogy végig szuszogják az ötemeletes lépcsőházat, ugyanis ezek a kádak könnyű darabok. Beszerelték neki, és azóta is remekül működik.