A legjobb tejtermékekkel szolgáló cégnek már székhelye is van

Ki gondolná, hogy milyen különlegesek vagyunk itt Európában a tejtermékeinkkel? Különösen amúgy nekünk, magyaroknak még plusz kultúránk is van a túrórudikkal és a tejföllel. Igazából nem is tudnám elképzelni az életemet tejtermékek nélkül. Ez az állítás annyira igaz, hogy mikor először kerültem el egy olyan országba, ahol egyáltalán nem voltak tejtermékek, szinte teljesen elvesztem.

Ez az ország Kína volt. Ázsiában általános dolog a laktóz érzékenység. Minden tejtermékük, valamilyen alternatív tejből készül. Különösen gyakori a szójatej. Nem azt mondom, hogy ezeknek rossz íze van, de néha nagyon vágytam már az otthoni, megszokott, egyszerű tehéntejre. Persze ez egy dominó effektus. Tehát, ha nincsen alapból tehéntej forgalomban, akkor az összes erre épülő étel sincsen. Nem ehetünk tejfölös paprikás krumplit, vagy csak még egyszerűbb dolgot mondok: joghurtot. Szerencsére egy idő után találtam egy külföldi boltot, ahonnan be tudtam szerezni mindent.

Ez az élmény azonban hosszan kihatott a gondolkodásmódomra. Rájöttem, hogy mennyire is szeretem a tejtermékeket és ezzel akarok foglalkozni. Az alkalmazotti beosztás azonban sosem érdekelt engem, úgyhogy inkább bevállaltam a rizikót és alapítottam egy céget. Ennek azonban rengeteg lépése volt, amiket sokkal lassabban és nehezebben tudtam volna megtenni, ha nem találtam volna rá a Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalra.

Az interneten böngészve leltem rájuk. Sokan meglepődhetnek, hogy ilyen komoly és fontos szolgáltatások is elérhetők interneten. Először én sem gondoltam, hogy egy netes oldal fog meggyőzni, de a Székhelyszolgáltatás24 annyira érthetően és nyíltan beszélt mindenről, hogy rájöttem, ezt máshol nem fogom megtalálni. Az interneten tájékozódni ráadásul azért is egyszerűbb, mert nem kell kimozdulnunk az otthonunkból. Egy székhelyszolgáltatással foglalkozó cégnél pedig nem kell azon aggódnunk, hogy nem tudtuk megnézni saját szemünkkel az árut. Szinte mindent el tudunk intézni velük telefonon, vagy emailen keresztül.

Ezek az elérhetőségeik amúgy az oldal több részén is megtalálhatóak. A telefonhívás gyorsaságáról majd később fogok még mesélni, de biztos vagyok benne, hogy sokan először inkább a szöveges megoldást preferálnák. Az általános tapasztalat azonban az, hogy az emailekre nagyon lassan válaszolnak a cégek. A Székelyszolgáltás24-re ez egyáltalán nem igaz, maximum pár napon belül mindenre megkapjuk a válaszunkat.

székhelyszolgáltatás budapest

De még nem is beszéltem arról, hogy mit is ajánlanak nekünk. Mivel egy „székhelyszolgáltatás budapest” felirat segítségével jutottam el az oldalra, könnyű kitalálni, hogy hol érhető el székhelyük. Van azonban egy plusz opció is azoknak, akik különböző adókedvezményeket szeretnének igénybe venni. Ezeknek az embereknek van fenntartva az Újlengyelben elhelyezkedő székhely. Érdemes megfontolni, mert hosszútávon nagyon kifizetődő lehet.

Nekem azonban a székhelyszolgáltatás budapest területén nagyon megfelelt, mivel már évek óta itt lakok és nagyon hozzászoktam az itteni kényelemhez. Ha pedig ezt a lehetőséget választjuk, akkor több opciót is tárnak elénk. Az egyik egy Pesten elhelyezkedő székhely, ez a Hősök tere mellett található, amiről nem kell különösebben elmagyaráznom, hogy üzlet szempontjából miért előnyös hely. A másik pedig Budán található, közvetlenül a Duna partján. Ide sem rossz dolog bejárni, na meg persze gyönyörű lehet a kilátás is a székhelyünk ablakából.

Fel is hívtam őket. Nem fog senki meglepődni, mikor azt mondom, hogy ezzel sem volt probléma. Gyors válasz, könnyű ügyintézés, folyamatos átláthatóság. Ezek a szavak jellemzik a legjobban a Székhelyszolgáltatás24-et. Ha téged is érdekel a székhelyszolgáltatás budapest területén, akkor nem kell más helyre menned, náluk mindent el tudsz végezni.