Ezért megérte lemenni a tejboltba

Hallott már Ön a herbál masszázsról? Nem? Nos én sem hallottam még erről, mielőtt le nem mentem múlt héten a tejboltba. Elmesélem, mert igen mókás történet. Szokásomhoz híven minden pénteken elmegyek a tejboltba, mert nem szeretem a nagy szupermarketben megvenni a tejtermékeket. Itt ismerem az eladót, a vásárlókat, tudom honnan származik a tej, hogyan készülnek a sajtok, túró és a tejföl. Na meg tudom támogatni a természetes bio gazdálkodást is. Hab a tortán, hogy sokkal finomabbnak, ízesebbnek tartom az itteni tejet, mint a bolti termékeket.

Nos a legutóbbi látogatásomkor találkoztam Ágival, aki nagyon friss és üde volt. Beszélgetésbe elegyedtem vele, rákérdeztem mitől ilyen vidám, elkezdett valami diétát vagy életmódot váltott? Nevetve mondta, hogy szó sincs ilyesmiről, csupán felfedezett egy masszázs szalont a belvárosban és oda jár havonta két alkalommal. El sem hittem, hogy ennyire látszik rajta. Kérdeztem van-e honlapjuk, és azonnal elő is kapta a mobilját, megmutatta, hogy mit kell beírnom: karmathaimasszazs.hu/herbal-masszazs.

Az oldal nagyon szimpatikus volt, megmutatta Ági, hogy két szalonjuk is van a belvárosban, ő járt már mind a kettőben és nem tudja eldönteni melyik szebb. Mind a kettő igazi luxus pihenéshez nyújt kényelmet, látványt, illatokat és zenét. Megmutatta, hogy mennyi különböző masszázsból lehet választani, ráadásul kedvezményesen. Van a szalonban hát, talp, nyak, váll és fej masszázs, van száraz thai masszázs, de olajos is. A vendég választhatja ki milyen olajjal szeretné, van kókuszolaj, meleg és hideg olaj is. Van páros masszázs, herbál masszázs és tradicionális thai masszázs. Valamint szintén a vendég döntheti el, hogy mennyire legyen a masszázs erőteljes, hiszen nem mindenkinek ugyan olyan erős az izomzata. Vannak fél, egy és másfél órás masszázsok is, plusz remek ajándékutalványok és bérletek is azoknak, akik Ágihoz hasonlóan beleszeretnek ebbe a masszázsba.

Nagyon tetszett ez a szalon, de főleg az, amiket Ági mesélt, hogy ő mennyivel jobban érzi magát mióta ide jár. Elmúltak a kínzó, rendszeres migrénjei, könnyebbnek érzi az ülőmunkát, javult a tartása is. Sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és a bőrén is meglátszik a masszázsolajok használata. A Herbál masszázs a kedvence, így javasolta, ha először megyek azt próbáljam ki. A herbál masszázs több ezer éves múltú hagyományú masszázs. A herbál masszázs során a masszőrök csak és kizárólag a természet nyújtotta lehetőségeket használják fel a kívánt hatás elérése érdekében. Ezek gondosan összeválogatott fűszerek és gyógynövények, amelyek Thaiföldön őshonosak. Ezekkel megtöltenek egy textilgombócot, amit forró gőz fölött felmelegítenek, majd a megduzzadt gombócot nyomó és gyúró mozdulatokkal belemasszírozzák a bőrbe. Így kitágulnak a bőr pórusai és a gyógynövényes gőz a szervezetünkbe jut. Ez alatt a masszázs alatt leradírozzák a háton lévő hámsejteket, így újjászülethet a bőrünk, fellélegezhet.

Amint hazaértem elő is vettem a laptopomat, bepötyögtem amit Ági mutatott: karmathaimasszazs.hu/herbal-masszazs és azonnal foglaltam időpontot az Ági által dicsért herbál masszázsra, jövő szombatra. Alig várom már, hogy megtapasztaljam azt a bizonyos szárnyaló, fellegekben járó érzést és, hogy rajtam is észrevegyék majd a pozitív változást és, hogy én is javasolhassam majd a barátaimnak, családtagjaimnak a Karma Thai Masszázs szalont. Lehet, hogy veszek néhány ajándékutalványt, hiszen rég nem kapott a környezetem tőlem ilyen kreatív és ilyen jótékony hatású ajándékot. Ki ne vágyna egy igazi testi, lelki feltöltődésre?