Lidl akciós újságok online, hogy mindig napra kész legyek

Egy olyan világban, ahol egyrészt egyre több a valamilyen tápanyagra érzékeny ember, másrészt valóságos divattá vált laktóz, glutén, és úgy összességében mindenmentesen táplálkozni, sajnos egyre szűkül azon termékek köre is, amelyek a végi ízlést követőket célozzák meg. Gondolok itt most első sorban a sajtokra, hiszen akkora rajongójuk vagyok, amekkora csak lehetek. Nem a trappistának mondott nagy tömbsajtról beszélek, ami valójában semmi más, csak tejfehérje és tejzsír megalvasztva, hanem a rendes, igazi oltott, kultúrás sajtokról. Lehet akár magas zsírtartalmú vagy sovány, kemény vagy lágy, tehén, kecske, juh, penészes vagy a nélküli; nekem mindegy, csak finom legyen és igényes! Akkor örültem meg igazán, amikor ide, a mi városkánkba is települt egy Lidl, hiszen az ilyen áruházláncokban mindig nagy választékban lehet remek sajtokat venni, igen kedvező áron. És akkor az időszakos kedvezményekről még nem is beszéltünk. Egy volt csak a gondom: egyáltalán nem érkeztek hozzánk lidl akciós újságok, akárhány hét telt is el.

Az egyik legjobb üzletpolitika, mit csak folytatni lehet, hogy jó minőségű terméket biztosítok megfizethető áron, és néha esetleg elhintek egy akciót, amikor szinte már olcsón lehet hozzájuk jutni. Nagyjából ezt követik manapság azok, akik talpon szeretnének maradni a versenyben, viszont ha már stratégiánál tartunk, az egyik legrosszabb, hogy nem juttatják el a vásárlókhoz az információt. Igen, sajnos ez a helyzet, én is csak hetekkel a megnyitása után tudtam meg, hogy ez az üzlet egyáltalán van itt. Pedig azt hinném, hogy a helyi vásárlóközönség lenne első sorban megcélozva, és mégis: pont mi, a helyiek nem értesülünk, mivel a lidl akciós újságok nem jutnak el hozzánk. Nem csak az én panaszom ez, a szomszédok is mindig mondják, hogy de jó lenne tudni, hogy van-e valami jó áron, érdemes-e úgy készülni, hogy valamiből nagyobb mennyiséget legyen érdemes venni, hosszabb távra gondolkodva. De sajnos egyelőre ez a helyzet. Mi véletlenszerűen megyünk vásárolni, a lidl akciós újságok pedig ugyanúgy nincsenek eljuttatva hozzánk.

lidl akciós újságok

Az egyik szemfüles szomszéd az utcából egyszer odahívott magához, amikor a buszra vártunk, és egy időben mentünk hazafelé. Nem tudom, hogy miért, de valahogy mindig is volt köztünk egy kimondatlan szimpátia, bár elég keveset beszéltünk eddig. Mindenesetre valószínűleg most is ez vezérelte, mert mondta, hogy mutatni szeretne valamit, ami nekem is jól jöhet még. Elővette a telefonját, és kikereste azt a weboldalt, ahol a lidl akciós újságok online lapozható formában, digitálisan megtalálhatóak, mindig frissítve, hogy az aktuális elérhető legyen. Annyira meglepődtem, hogy azt se vettem észre, hogy megérkezett a busz, és majdnem elfelejtettem elővenni a bérletemet. Ez annyira zseniális, hogy az valami elképesztő! Nekem miért nem jutott eszembe erre rákeresni? Pedig annyira egyértelmű, de a mai kényelmes világban szinte elvárja az ember, hogy el legyen halmozva információval, eszébe se jut utánanézni a dolgoknak. Ha tudtam volna, hogy a lidl akciós újságok online is elolvashatóak, már sokkal régebben rávetettem volna magam! Nem baj, gondoltam, innentől kezdve már nem is kell majd a nyomtatott kiadványt várnom, hiszen így bárhol, bármikor elővehetem és megnézhetem!